HEM
OM OSS
HUNDAR
VALPAR
KULLAR
RESULTAT
LÄNKAR
KONTAKT
GÄSTBOK
BLOGG
Linn Hansson heter jag och jag är som många andra totalt mopsfrälst! Det blev jag för många år sedan sommarjobbade jag på en djurklinik där två i personalen hade varsin svart tik.

Där och då bestämde jag mig att en sån hund ska jag ha! När tiden var rätt och jag fick jobb där mopsen var välkommen började letandet. Snubblade över en annons om en kull valpar där det fanns fyra stycken svarta tikar. Jag ringde och gissa min lycka när jag hade bestämt tid för besök veckan efter! Tre veckor gamla och jag fick välja först, valde helt med hjärtat och tog den tjockaste. Hon tog nog för sig tänkte jag :)

Vilken hund jag fick!
RLD N RLD F SE VV-14 & 15 Bondarv's Penny-Lane

Utställningsintresset började komma och även avelsintresset. Penny visade sig vara en underbar hund på alla sätt.
Sund, snygg, arbetsvillig, lättlärd och helt fantastisk!
Dock var hon inte en lika bra avelstik som jag hoppats på utan lämnade en del osunda valpar där i bland min egna högt älskade Eva.

Fick chansen att köpa in en 10 månader gammal Märta (Gildox Cedrella) som givit mig tre kullar och en hel att gå vidare på.
Jag fick även den fantastiska möjligheten att av Caroline Stillman låna in Puggens Thelma. Parade henne med SE UCH Romeo Vom Ulmer Haus och behöll en gul tjej "Ester" som jag använt två gånger.
Min målsättning är givetvis att föda upp sunda, snygga och främst svarta mopsar.

Mopsen är en ras som passar alla! De älskar barn, funkar ofta väldigt bra med andra hundar och djur och är en utmärkt kompis både i skogen, träningsplanen, utställningsringen och hemma i soffan!